Forums Eastern Europe Romania Zoom = Highway (Autobahn)?

This topic contains 3 replies, has 3 voice, and was last updated by Octavian Borcan 6 years, 11 months ago
 • Alexander B.

  EN: When I zoom in (MAPCREATOR), the street is shown as a Highway – but this isn't true. When I zoom out, the street is coloured correctly. – Thank you for your help!
  DE: Warum wird die Straße beim Hineinzommen in MAPCREATOR als "Autobahn" angezeigt, obwohl es sich um eine "gewöhnliche" Straße handelt? Beim Herauszoomen wird die Straße wieder richtig gefärbt … Vielen Dank für Ihre Hilfe!
  RO: Când măresc harta în MAPCREATOR, strada este colorată ca o “Autostradă”, dar când o micșorez, este din nou colorată corect … de ce oare? – Vă mulțumesc anticipat!

  • This topic was modified 7 years ago by Alexander B..
  Octavian Borcan

  Salut, drumurile sunt clasificate diferit in harta noastra fata de ce stim in viata de zi cu zi, in functie de importanta pentru rutare si nu de categoria drumului-A,DN,DJ,DC. De exemplu in cazul Bucurestiului centura are rangul cel mai inalt-noi ii spunem FC1 fiind echivalent cu autostrada(highway) in Map Creator. In acest moment nu sunt permise modifcari pe aceste drumuri legate de geometrie avand o codare speciala pe ele numita ADAS. Daca este ceva de corectat referitor la rangul drumului sau forma acestuia puteti face clic dreapta si selecta optiunea de raportare iar colegii mei vor verifica situatia.Multumim si spor la cartat!

  Pufu Mihai

  Hey.. Ocraviat.. scuze ca intreb.. am o intrebare si aparent nimeni nu imi raspunde. Cand modific unele drumuri, se strica conectiunea (link) dintre ele (cand ma intorc mai tarziu). Stii cumva de ce?

  Octavian Borcan

  Salve. In mod normal drumurile trebuie sa fie conectate. Sunt mai multe posibilitati dar cele mai des intalnite situatii sunt legate de terminarea foarte aproape a unui drum nou construit sau de un validare automata incompleta. Daca ai neclaritati, posteaza un comentariu pe zona aceea sau trimite-mi link-ul din Map Creator cu ce trebuie facut si le rezolvam noi. Multumim.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.