Forums › Eastern Europe › Hungary › wego vs. mapcreator
-
Istvan Feher • June 27, 2017 at 2:46 pm UTC
Üdv!
Van valamilyen frissítési kapcsolat a wego.here.com térképe és a mapcreator.here.com szerkesztő térképe között?
Elvileg az üzletemet a mapcreatorban kell a térképen elhelyeznem, de hiába helyeztem el már hónapokkal ezelőtt, a wego.here.com-on nem található meg az üzlet. Hogyan lehetne ezen javítani?Attila Nagy H. • June 27, 2017 at 4:54 pm UTCÜdvözlöm!
Köszönjük a kérdést! Jelenleg valóban hosszabb ideig tart sajnos az adatok rögzítése. Jóvá lett már hagyva a szerkesztés? Konkrétan melyik üzletről van szó? Holnap utánanézünk.
Attila Nagy H. • June 29, 2017 at 3:56 pm UTCA bal oldalon az “Ön dolgai” menüpontra klikkelve megjelenik a korábbi szerkesztések listája. Ott a “Click here to check the latest status” színű apró türkiz feliratra kattintva jelenik meg az egyes szerkesztések állapota. Ha “Lezárva” az állapot, akkor a honlapra 2-3 héten belül ki kell kerülnie. Ha “Under Review” az állapot, akkor a moderátor még nem bírálta el. Ez esetben utánanézünk, miért nem történt meg az elbírálás. Ehhez viszont kérném a konkrét hely nevét, címét. Köszönöm!
Istvan Feher • June 30, 2017 at 10:27 am UTCA hely neve: Palomino Lovasbolt
PLACE-Id: 194368
A státusz még mindig under review, bár a miértjét nem értem, mert a hely eredetileg 2016-ban már létrejött a HERE által, én csak adatokat pontosítottam..
A wego térképen mégsem jelenik meg sem a régi, sem a frissített adatokkal a hely.Attila Nagy H. • June 30, 2017 at 12:38 pm UTCKöszönöm a részleteket, utánanézünk.
Attila Nagy H. • July 10, 2017 at 9:57 am UTCKedves István!
A szerkesztést jóváhagytuk, elnézést kérünk a késedelemért. Hamarosan újra látható lesz a lovasbolt a térképen.
You must be logged in to reply to this topic.