t
This topic contains 3 replies, has 2 voice, and was last updated by Aleksandar Todorov 6 years, 6 months ago
 • Dimitar Kolev

  Да добавя нов обект. Имам голяма желание да запълня празнините в програмата 🙂

  Aleksandar Todorov

  🙂 Да, уви има такива празнини. И винаги ще има, ако целта е да обхванем и интегрираме в карата на HERE промените, които се случват непрекъснато и навсякъде. Ние за това сме тук, но без ваша помощ не бихме могли да се справим, и затова чрез програмата HERE Map Creator разчитаме на информация от всеки, който желае да ни я предостави, информация за промените, които се случват в заобикалящата ни среда и са в обхвата на съдържанието на картата на ХИЪР – пътища, вертикална и хоризонтална маркировка, обекти и мн. др. Понастоящем в MAP Creator може да се нанасят една малка част от над 200та атрибута, които се съдържат в карата на HERE, но засега това е достатъчно.
  Добре си дошъл и успех! Можеш да се обръщаш към нас при всякакви въпроси свързани с програмата и картата на ХИЪР. Дали разгледа клиповете в YouTube, които ти изпратих в предишния отгвор? Там е показано как се добавят обекти, нови пътища и други. Ако все още имаш въпроси по добавянето на обекти или друго, пиши пак.
  Поздрави от екипът на ХИЪР България!

  Dimitar Kolev

  Направих малко корекции на пътища, някои са еднопосочни, други са станали пешеходни. Ако трябва доказателсвен материал да правя снимки 🙂

  Aleksandar Todorov

  Здравейте,
  Благодаря за направените промени! Ако не сте правил снимки, не е необходимо. Снимките са важни тогава, когати има неясни ситуации и не сте сигурни как би трябвало да се кодират.
  Оставаме на разположение при други въпроси, както и при желание за контак с нас.
  ХИЪР София
  София 1606
  Бул. Тотлебен 53-55
  aleksandar.todorov@here.com
  42° 41′ 19″ N. 23° 18′ 13″ E
  Поздрави от екипът на ХИЪР България

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.