Forums Eastern Europe Romania Reconfigurare intersectie

This topic contains 3 replies, has 2 voice, and was last updated by Octavian Borcan 6 years, 3 months ago
 • sorin albertino teirau

  Buna seara! De cateva saptamani incerc sa modific configurarea intersectiei Calae Marasesti cu strada Erou Ciprian Pintea si strada Spiru Haret din Bacau dar rezista doar cateva zile dupa care cineva reseteaza la starea initiala! Puteti sa-mi explicati care ar fi motivul? Atasez si o imagine de pe Goolgle maps pentru edificare!
  Multumesc anticipat!

  Octavian Borcan

  Salutare. Modificarile sunt anulate deoarece incerci sa ajustezi niste drumuri de importanta ridicata care sunt protejate la modificari directe plus ca in aceea zona avem codate signalistica rutiera(semafoare, semne de circulatie, semne directionale, marcaje). Ne poti transmite ce crezi ca este in neregula in aceste situatii, colegii mei vor verifica si daca e ok vor face ajustarile. In acest caz, potrivit regulilor noastre de incluziune, nu se justifica modificarile solicitate deoarece benzile de intrare/iesire sunt prea scurte si prin reprezentarea simpla a intersectiei nu se schimba, intr-un mod semnificativ, rutarea. Multumim.

  • This reply was modified 6 years, 3 months ago by Octavian Borcan.
  sorin albertino teirau

  Buna ziua si multumesc de raspuns.
  Aceasta intersectie are aceeasi configuratie cu urmatoarele trei mari intersectii (mergand spre sud) pe care le voi atasa la acest document!
  In caz de nelamuriri va rog sa ma contactati!
  O zi buna!

  Octavian Borcan

  Am trimis catre colegii mei pentru verificari suplimentare. Multumim.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.