Forums Eastern Europe Hungary Nincs semmi értelme a szerkesztésnek?

This topic contains 5 replies, has 4 voice, and was last updated by HERE Map Creator Konstantina Kokkalis 5 years, 2 months ago
 • Zoltán Békefalvi

  Sziasztok!
  Mondjátok már meg, hogy ez a térképszerkesztés valójában miről szól?
  Mapillary sorozatokat készítek. Látható a valós helyzet. Erre amit felviszek utakat egyszerűen törlik. Nem látom, hogy ki és miért:
  Nem látom értelmét sem annak, hogy időt fecséreljek rá.
  Válasz?

  Zoltán Békefalvi

  Ki szól hozzá?
  Ti hogyan látjátok?

  Jozsef Csoka

  Ugyanezek a tapasztalatok. Pár éve becsukták a Facebookos. csoportot, pedig ott még reagáltak, és viszonylag hamar felkerültek a módosítások.
  Amit az utóbbi két évben jeleztem, az a szerkesztőben esetleg látszik, de a legújabb frissítésben is 5-6 éves állapot van.

  Mátyás Bódi

  Kedves Zoltán és József!

  2018 január – októbere között nem volt dedikált munkatársunk kifejezetten a Map Creator közösségre, de ez szerencsére megváltozott. Az említett facebook csoportot is rövidesen újra szeretnénk indítani.

  A beérkezett szerkesztések validálása egy viszonylag hosszabb folyamat, pontosan annak érdekében, hogy semmi esetre se kerülhessen fel téves változtatás.

  A szóban forgó 21-es utat amúgy személyesen én is “leautóztam” Mátraszőlősig Mapillary-vel, így kollgáim fel tudták tölteni a legújabb sebességkorlátozásokat is. Elképzeljető, hogy az Ön változtatásai még annyia frissek voltak, hogy nem állt módunkban más forrásból megerősíteni (validálni) azokat és ezért, a biztonsági megfontolásokból, törlésre kerülhettek.

  Jozsef Csoka

  Köszönöm a választ. Bizonyos változtatásokat fotókkal mellékeltem, így látható volt, hogy nem szimpla útlezárás van bizonyos hely(ek)en, hanem évekig húzódó építkezés, az útfelület elfoglalásával, majd teljes felbontásával.
  A napi szintű korrigálások általában olyanoktól érkeznek, akik ott élnek, vagy sűrűn járnak arra.
  A Facebook társalgás újraindítása (kivételesen) jó ötlet.
  József.

  HERE Map Creator Konstantina Kokkalis

  Tisztelt felhasználó! Köszönöm az erőfeszítéseit
  Üdvözlettel

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.