Forums Western Europe Netherlands, The fault road closure again..

This topic contains 3 replies, has 2 voice, and was last updated by Dutch Here 4 years, 10 months ago
 • Dutch Here

  Road closure is from 13-07-2019 and not now….. this road closure is from 13-07-2019 till 18-08-2019… i reported the dates but you putted different ones….

  Alicja HERE

  Thank you for your feedback. I will report this to my collegues.

  Dutch Here

  Maybe the system of reporting road closure could be better?
  Het probleem is dat je iets ruim van te voren rapporteert maar dit soms een hele poos duurt voordat het ge├»mplementeerd is. Misschien iets om over na te denken? ­čśë snellere response tijd om road closures?

  Is er trouwens een Email waarbij jullie te contacteren zijn? ik wil best road closures in de omgeving breda aangeven en meer actiever zijn maar dan zou het wel prettig zijn dat dit op tijd wordt ingegeven en dat dit ook goed gedaan wordt. Daarmee bedoel ik de juiste datum, dit gaat nog wel eens fout merk ik.
  https://live.andes.nl/breda hier zijn de juiste gegevens te vinden van de road closures als back-up dit geef ik ook altijd mee samen met de road closure melding.

  Nog een ding, misschien is het handig om een road closure op tijd te kunnen melden, nu kan dit alleen op datum maar soms heb je op 1 dag een road closure van 07:00 tot 17:00 bijvoorbeeld.

  Dutch Here

  Nog steeds niks aangepast helaas..

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.