Forums Eastern Europe Hungary Elektromosautó-töltőállomások szerkesztése

This topic contains 2 replies, has 2 voice, and was last updated by Tomi Máthé 1 year, 9 months ago
 • Gábor Vass

  Kedves Felhasználók!
  Szeretném felhívni a figyelmeteket az egyik legaktuálisabb témára: elektromosautó-töltőállomások. Mivel egyre nagyobb az igény ezekre az állomásokra, egy pár hete lehetőség van Map Creatorban szerkeszteni őket. Mivel a szokásos attribútumokon túl jópár speciális kötelező attribútuma van az EV állomásoknak, feltöltöttem egy képet melyek a kötelezőek és mely attribútumok “jó ha vannak”, tehát nem kötelezőek.
  A legfontosabb speciális attribútumok (zárójelben a képen látható sor száma)
  – konnektor típus (37): érthető, egy villanyautó egy (maximum kettő) féle konnektorhoz tud csatlakozni. Amennyiben nem megfelelő a kábelvégződés, nem tudja tölteni az autót és rossz esetben marad a vontató.
  – konnektorok száma (36): szintén fonytos, hogy hány autó tud egyszerre töltődni. Ha nem vagy benne biztos, adj “1” értéket.
  – Privát vagy szabadon elérhető állomás (33): vannak olyan állomások, melyek csak egy zárt csoport számára elérhető: pl Nissanosok, vagy elképzelhető, hogy a szálloda vendégeinek fenntartott, stb.
  – fázisok száma (39)
  – Áramerősség (40)
  – van-e kábel vagy nincs (41)

  Azt szeretném kérni, a következő két hétben (augusztus végéig) nézzetek rájuk, és ahol tudjátok adjátok meg a hiányzó adatokat.
  Amennyiben kérdésetek van, kérem írjatok!
  Irány térképezni!
  Üdvözlettel
  Vass Gábor

  Gábor Vass

  Sziasztok! Köszönjük az eddigi munkát! Aki esetleg most kezdene mozgolódni, egy kis segítség: vannak Map Job-ok a hiányzó EV állomásokról. Válogasd le őket a Map Job ablakból, és mehet a szerkesztés!
  Sok sikert és előre is köszönjük!
  Üdv
  Gábor

  Tomi Máthé

  Tipp: ha készítesz néhány képet a töltőállomásról, könnyebb meghatározni a csatlakozó típusát.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.