Forums Eastern Europe Slovenia Dve napaki pri navigaciji iz Novo mesto proti Kubed

This topic contains 8 replies, has 2 voice, and was last updated by Iris Herman 11 months, 2 weeks ago
 • Den Ceh

  1. Pri uvozu na AC A2-E70 (slika 1), te navigacija pelje “desno”, čeprav greš lahko le ravno ali levo. Pravilno bi bilo da te pelje levo na AC.
  2. Pri navigaciji iz Novo mesto proti Kubed, te na AC A1 na izhodu iz tunela (slika 2) preusmeri na prvi izvoz, čeprav je hitrejša pot prečkati viadukt Črni kal in iti dol iz AC na prvem naslednjem izvozu (slika 3).

  Navigacija za Peugeot 508, letnik 2011, https://peugeot.navigation.com/product/Catalog/Catalog_Peugeot_508_2011/WIP-Nav-RT6-Eastern-Europe-North-West-2022-2023/sku/E4992142241001/en_GB/PeugeotEMEA/EUR

  Iris Herman

  Pozdrav Den,

  hvala ti na poslanim primjerima.
  1. Imaš pravo, nema razloga da tu navodi desno. Provjerili smo na našoj strani i nismo zasad pronašli nikakvu grešku zbog čega bi navodilo krivo. Budemo dalje istražili i popravili ako je moguće.
  2. Inače tu navigacija navodi točno onako kako kažeš da bi bilo brže. Pretpostavljamo da ti je tom trenutku iznimno predložila drukčije zbog radova ili gužve (vidimo da su na drugom čvorištu još uvijek aktualni neki radovi).

  Slobodno nam piši u slučaju dodatnih pitanja.
  Lijep pozdrav,
  Iris Herman

  Den Ceh

  Ti dve napaki sem zaznal že dvakrat, tako da je 100% napaka pri programu.
  Naslednjič, ko bom šel po tej poti, lahko posnamem video.

  PS
  You answered me in Croatian even though I wrote in Slovenian… If you use translation service, you can answer me in English, no need to translate.

  • This reply was modified 1 year ago by Den Ceh.
  Iris Herman

  Hi Den,
  I answered in Croatian because I’m Croatian. 🙂 If it fits you better, we can continue talking in English, no problem. Yes, it would be great to have a video if it’s not too hard to catch the part when navigation gives wrong directions. You can send me the video via email iris.herman@here.com
  Thank you.
  Best,
  Iris

  Den Ceh

  Nema potrebe, da mi odgovaraš na Engleski, razumijem ja i Hrvatski, samo mi je bilo čudno, zašto Hrvatski, kad drugim odgovaraš Engleski, pa sam mislio, da upotrebljavaš Google Translate.
  Bom ti poslal video, naslednjič, ko bom še po tej poti.
  Upam tudi, da je bilo iz mojega prvotnega sporočila jasno, da uporabljam navigacijo v Peugeot 508. Saj so vaše mape v mojem avtu?
  lp

  • This reply was modified 1 year ago by Den Ceh.
  Iris Herman

  Da, naša mapa je “baza” te navigacije, ali ne znam je li u ovoj konkretnoj navigaciji Peugeot sam radio neke izmjene pa je to rezultiralo greškom u finalnom produktu. Možda ćemo bolje razumjeti kad vidimo video.
  Lp,
  Iris

  Den Ceh

  Znam za 100% da je to delovalo pravilno preden sem pred 1 mesecem naredil posodobitev na zadnjo verzijo map. Pred tem sem imel mape iz leta 2018.

  Den Ceh

  Na povezavi je video, iz katerega je razvidno, da navigacija pove, da je potrebno zaviti desno, čeprav je možno iti ravno (počasnejša pot) ali levo (hitrejša pot).
  V opcijah imam izbrano, da se izbere hitrejša pot in poti s cestninami, kar pomeni, da bi me moralo usmeriti levo.
  https://www.veed.io/view/e113efb0-e98c-4850-8bfd-a9fca90d2d9e?sharingWidget=true&panel=share
  Video se bo po 24 urah zbrisal, tako da si ga shranite, če ga potrebujete.

  Iris Herman

  Bok Den,
  hvala ti za video. Sve smo još jednom provjerili i zasad nismo uspjeli otkriti sto uzrokuje krivi voice. Koliko vidimo ništa nije krivo podešeno u našoj mapi, a što bi eventualno moglo uzrokovati ovu grešku. Tako da nastavljamo s istragom, molim te za malo strpljenja dok ne dovršimo dodatne provjere.
  Lp,
  Iris

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.