Forums Eastern Europe Romania Drum national DN71 & DN7

This topic contains 3 replies, has 2 voice, and was last updated by Nick B. 6 years, 2 months ago
 • Nick B.

  Buna ziua,

  Se pot seta DN71 & DN7 ca fiind ‘Main’ si nu ‘Local access’ ?
  Sunt drumuri nationale, iar cand pleci din Bucuresti spre Targoviste aplicatia te ruteaza prin Ploiest sau A1+Gaesti, evitand cele doua drumuri.

  Multumesc.

  Octavian Borcan

  Salut. Am facut o simulare pe portalul nostru wego.here.com, din Bucuresti zona Lacul Tei spre Targoviste si ma ruteaza corect oferind trei variante pe DN71, DN1A-DJ711 si DN7-DJ701-DN71(un ocol mic din cauza traficului). Schimbarea rangului drumului la acest nivel nu ar trebui sa afecteze rutarea. Practic sistemul te duce pe cel mai rapid drum cu rangul cel mai mare si pe masura ce te apropi de destinatie, descreste daca exista alternative. O sa-i rog pe colegii mei sa verifice reteaua si daca se justifica ridicarea nivelului importantei drumului. Multumim.

  Nick B.

  Salut,

  Am incercat si eu, din Dr. Taberei catre o adresa de pe langa gara Targoviste, iar traseul A1 – Gaesti ar consuma la fel de putin timp ca si cel prin Chitila – Racari.
  Problema e ca pe DN72 se circula mult mai prost decat pe DN71, iar daca ai harta offline pe telefon sau pe un GPS clasic (care foloseste aceasta harta) iti spune din prima sa te duci pe alt traseu decat DN7 + DN71.
  Data trecuta, plecand de pe Dimitrie Pompei, ma trimitea prin Ploiesti.

  Mersi mult!

  Nick B.

  Am incercat si la ‘concurenta’ insa chiar daca e cu 1 min. mai mult, te trimite pe drumul cu mai putine gropi.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.