Forums Eastern Europe Serbia Cemu sav trud?

This topic contains 4 replies, has 3 voice, and was last updated by Siniša Miklaužić 5 years, 1 month ago
 • Maki Vranje

  Godinu dana radim na uredjenju puteva ovog (pcinjskog) regiona, pazljivo, geometrijski, marljivo, danima, nocima, sa velikim entuzijazmom i pored povremenih ispravki koje su vracene na staro (netacno, geometrijski, pravopisno, saobracajno..) stanje pre mog rada pa i jos gore, puno puteva je izbrisano, nedostaju ulice, brojevi, putevi i po 40km koje dobro poznajem i koje sam zaludjenicki sredjivao da bi veceras vanideo jedno rasulo, kao kosmar od HERE! I te povremeno "razbacivanje" puteva sam uporno opet popravljao! Sad, veceras se pitam zasto to radim, zar sam ja lud da odjednom zateknem stanje rasula! Imena ulica i mesta su mi vracene na nepostojeci naziv! Moje mesto se zove pravopisno i zvanicno cirilicom: РИБИНЦЕ, latinicom: RIBINCE.. itd i ne samo to, pogledajte ceo grad Vranje sve je u centru grada sa nepovezanim linijama ulica..!!! Zasto da ovo vise radim a ne trazim nista zauzvrat, samo zelim da u mojoj Srbiji bude lakse i lepse putovanje. Sad se osecam kao budala. Ili je ovo isuvise komplikovano za obicnog coveka osim za eksperte, pa ako je tako koji je to "ekspert" toliko malo radio i napravio velike greske u predhodnom periodu na ono malo i nepravilelno, brzopleto uneto puteva nepoznajuci ovaj region a da se sav moj trudi rad veceras zatekne kao da se mentalni adolescent igrao mapama, ili je sve ovo HERE igrica? Ili je velika neodgovornost u azuriranju rada crtaca mapa HERE!!!

  Maki Vranje

  Saljem vam sliku pravog stanja jer crtac mapa HERE se bazira na stare satelitske snimke i nije samo ovde problem izbrisanih i razbacanih puteva i nepravilnih naziva vec po celom regionu!

  Milica Čiča

  Poštovani Maki,

  Zahvaljujemo se na svemu što ste napisali.

  Molim Vas da kontaktirate našu kancelariju u Beogradu mapsserbia@here.com kako biste se dalje dogovorili oko Vaših unosa i ispravki karte.

  Srdačan pozdrav,
  HERE tim

  Maki Vranje

  MO:LIM Vas, overite ovo moje spajanje linija lokalnog puta na regionalni put 258 !!!
  ovo je ko zna koji moj pokusaj istog.

  Siniša Miklaužić

  Poštovani Maki,

  U našoj bazi se sve spojeno, ne vidim gdje je greška

  Srdačan pozdrav
  Siniša

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.