Forums Eastern Europe Hungary 21-es

This topic contains 3 replies, has 2 voice, and was last updated by Attila Nagy H. 6 years, 10 months ago
 • Zoltán Békefalvi

  Ez a mellékút csak a Hatvanfelé vezető oldalon van bekötve. 21-ről be lehet fordulni és ki is lehet jönni a 21-re, de csak Dél felé Jobbra lehet kanyarodni.

  Attila Nagy H.

  Szia!
  Köszönjük az értesítést. Hozzáadtuk a balra kanyarodás tiltást mindkét irányból. Ezeket a tiltásokat magatok is tudjátok szerkeszteni a Map Creatorben: először bal egérgombbal kell kijelölni a kiindulási útszakaszt, majd az út megfelelő végén dupla kattintással megjelenik a csatolt kép: egy autó kötelező haladási irány és/vagy behajtani tilos táblákkal a csatlakozó utak felé. A kis táblácskákra kattintva lehet be- és kikapcsolni a kanyarodási lehetőségeket, akár védett utak esetében is.

  Zoltán Békefalvi

  Szia!
  Azzal nincs is gondom, hogyan kell ezt megoldani. Azért nem nyúltam hozzá, mert amíg nincs felvezetve a másik pályatest és nincs beállítva a 21-es útra a külön haladási irányok, addig fölöslegesnek tartottam a kanyarodásokat is piszkálni.

  Attila Nagy H.

  Szia!
  Valóban igaz, hogy az ilyen nagyszabású építkezéseknél óvatosan kell hozzányúlni a csatlakozó utakhoz. Körültekintés nélkül előfordulhat, hogy megtiltunk valamilyen irányú csatlakozást a kanyarodás tiltással, miközben a helyette létesülő új csomóponti ágak még hiányoznak a térképről. Ez esetben előtte megvizsgáltam a környéket és jelenleg nem messze északabbra van alternatív útvonal arra, amerre itt a kanyarodás tiltás miatt nem lehet tovább haladni, így nem okoz galibát. Persze, elképzelhető, hogy építkezés után újabb változások lesznek itt, akkor majd újra megvizsgáljuk és frissítjük az adatokat.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.