Forums Eastern Europe Hungary 21-es út 2×2 sáv

This topic contains 5 replies, has 4 voice, and was last updated by Tamás Máthé 5 years, 9 months ago
 • Zoltán Békefalvi

  Szia Attila!
  Mapillary feltöltve tegnap készült sorozat. Itt Mátraszőlős elágazónál már a körforgalomban az utolsó simítások zajlanak.
  a 2×2 sáv is készen van.

  Attila Nagy H.

  Szia! Köszönjük az értesítést. Sajnos még mindig sok a terelés és ideiglenes sebességkorlátozás a képen, így egyelőre nem tudjuk még frissíteni az adatokat. Szükség lesz majd egy frissebb videóra és mindkét irányból, mikor már közelebb leszünk az átadáshoz. Reméljük, hogy számíthatunk Rád.

  Zoltán Békefalvi

  Persze!
  Megoldjuk! 🙂
  Nincs még kész valóban. De már szalagkorlátot szerelik, vadhálót rakják. Aszfalt festések is készen vannak sokhelyes.
  Szerintem az Ősz folyamán átadják ezt a szakaszt. Szúrdokpüspöki – Pásztó Észak között. Ez volt a III. Építési szakasz.

  Gabor Vass

  Szia, lezártam a mátraszőlősi körforgalom környéki bejelentéseidet. Amint látom bekódoltuk. kérlek jelez amennyiben kimaradt valami! Köszi előre is! Üdv Vass Gábor

  Zoltán Békefalvi

  Szia Gábor!

  Mi az oka annak, hogy az elkészült új 21-es főutat nem akarják felvinni a térképre külön sávonként? Osztott pálya és 2×2 sávon megy már a forgalom. Innen már végig Hatvanig. A csatlakozó utak bekötését és kanyarodási szabályokat így elég nehézkes kezelni. A körforgalmak és felüljárók azért készültek, mert a két pályatest már egymástól független. Szalagkorláttal vannak elválasztva.
  Köszönöm, ha válaszolsz.
  Üdv. Zoli

  Tamás Máthé

  Kedves Zoli!
  A 21-es út mind a magyar útépítésnek, mind a HERE adatfelfdolgozásának állatorvosi lova. Az út kódolása ismét napirendre került, miután a legmodernebb HERE True autó járta végig nemrég. További kis türelmet kérek, és immár nem csak a valóságban (?!), de a HERE térképen virtuálisan is lehet száguldani Hatvan és Salgótarján közt.
  Köszönöm az eddigi észrevételeket, és természetesen várjuk a továbbiakat!
  Üdv:
  Máthé Tamás

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.