Forums Eastern Europe Bulgaria КАРТАТА СЕ СЪСИПВА УМИШЛЕНО

This topic contains 17 replies, has 2 voice, and was last updated by Dimitar Trenkov 2 years, 9 months ago
  • Nikolaj Jordanov

    МЕ ЗНАМ КОИ И ЗАЩО НО СМЕЯ ДА ТВЪРДЯ ЧЕ ИМА НЕ ДОБРОЖЕЛАТЕЛНИ ХОРА КОИТО УМИШЛЕНО ТРИЯТ СЪЩЕСТВУВАЩИ ПЪТИЩА И МАЙ НЯМА КОИ ДА ГИ СПРЕ ОТНОСНО ОБЩИНА КОСТИНБРОД МОЛЯ АДМИНИСТРАЦИЯТА ДА ВИДИ КОИ Е ТОЗИ И ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕН ОТ САИТА ПОНЕ НА ДВДЕСЕТ МЕСТА Е ТРИЛ ПЪТИЩА КОИТО СЕ ПОЛЗВАТ И СЪЩЕСТВУВАТ РАЗПОЛАГАМ С ДАНИ ОТ САИТА https://kais.cadastre.bg/bg/Map НА КОИТО СА ДАДЕНИ ВСИЧКИ ПЪТИЩА.

    Dimitar Trenkov

    Moже ли да направите идин скриншот на който да обозначите 1-2 изтрити пътя. Аз разгледах тази община и не забелязвам изтрити пътища освен такива, на мястото на които са добавени нови.
    Благодаря,
    Екипът на Хиър

    Nikolaj Jordanov

    ВИЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЗАЩОТО АЗ ВЕДНАГА ГИ ВЪСТАНОВЯВАМ НО СЕГА ЩЕ РАЗГЛЕДАМ ПАК НА НОВО И ЩЕ НАПРАВЯ СКРЙНШОТ .

    Nikolaj Jordanov

    ЕТО ЧЕ НА БЪРЗО ЗАБЕЛЯЗАХ НА ДВЕ МЕСТА ОТНОВО СА ИЗТРИТЕ ОЪТИЩА НА СКРИНЩОТО СЕ ВИЖДА ЧЕ ГИ НЯМА .

    Nikolaj Jordanov

    ЕТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗТРИТ УЧАСТЪК ОТ ПЪТ КОИТО СЪМ ВЪСТАНОВИЛ ОТНОВО. АКО АДМИНИСТРАЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ТОЗИ ПСИХОПАТ АЗ ОТКАЗВАМ ДА УЧАСТВАМ В ИЗГРАЖДАНЕТО НА ПЪТИЩА ЗАЩОТО ДО СЕГА СЪМ ИЗГРАДИЛ НАД 600 КИЛОМЕТРА ПЪТНА МРЕЖА И В ЕДИН МОМЕНТ НЯКОИ КУКОМИЦИН ЗАПОЧВА ДА Я ТРИЕ.

    • This reply was modified 2 years, 9 months ago by Nikolaj Jordanov.
    Nikolaj Jordanov

    КОЛЕГИ НЕ ТРИИТЕ И НЕ ПРЕПРАВЯИТЕ ПЪТИЩА БЕЗ ДА СТЕ НА 100% СИГУРНИ СВЕРЕТЕ НЕЩАТА С САИТА ПО ГЕОДЕЗИЯ И КАРТОГРАФИЯ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА ТОЗИ ЛИНК https://kais.cadastre.bg/bg/Map ЕТО ОТ НОВО ИЗТРИТ ПЪТ ДРАЗНЕЩО Е КОГАТО НЯКОИ ТИ ТРИЕ ИЗГРАДЕНИТЕ ПЪТИЩА ЗАЩОТО ТОИ Е РЕШИЛ ЧЕ НЕ СА ВЕРНИ НО СЕ ОКАЗВА ЧЕ САМИЯ ТОИ ГРЕШИ..

    ВИБДАМ ЧЕ ОТНОВО СЕЛО БЕЛЕДИЕ ХАН НЕ Е КРЪСТЕНО.

    • This reply was modified 2 years, 9 months ago by Nikolaj Jordanov.
    Nikolaj Jordanov

    ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВИЖДАМ КАК ЕДИН ПСИХОПАТ ТРИЕ ПЪТИЩА ОТ КАРТАТА И АДМИНИСТРАЦИЯТА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ ЕТО НА СКРИНШОТА СЕ ВИЖДА ЯСНО ДВА ПЪТЯ СА ПРЕКЪСНАТИ И ТО УМИШЛЕНО А НАЙ ПОСЛЕ ГО ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ МАЛОУМНИКА. А СЕЛО БЕЛЕДИЕ ХАН ОТ 7-8 ДНИ ОЩЕ НИКОИ НЕ СЕ НАМЕРИ ДА ГО КРЪСТИ

    Dimitar Trenkov

    Всички шотове са проверени и там не ми го дава че има изтрити пътища. Може би вкараните от вас пътища са отхвърлени поради грешка. Може да си ги проверявате всеки път.

    • This reply was modified 2 years, 9 months ago by Dimitar Trenkov.
    Dimitar Trenkov

    ето вижте къде показва грешката

    Dimitar Trenkov

    Ако видите отново изтрит път, не го възстановявайте, а просто ми изпратете скриин шот и ако наистина там е имало път ще ми го покаже че е изтрит и ще разберем от кой.

    Dimitar Trenkov

    Колкото за Беледие хан. Не се води самостоятелно село и затова е вкаран като квартал на село Градец. Би трябвало скоро да се види на картата

    Nikolaj Jordanov

    ЖИВЕЯ В КОСДТИНБРОД И ЗНАМ ПЪТИЩАТА НА ИЗУСТ ТОВА КОЕТО БЕ ИЗТРИТО Е ЧАСТ ОТ БУЛ.ЙОРДАН ЙОВКОВ И НЕ МОЖЕ ДА Е ГРЕШКА ЗАЩОТО ВСЕКИ ДЕН МИНАВАМ ПО ТОЗИ ПЪТ, А СЕЛО БЕЛЕДИЕ ХАН Е САМОСТОЯТЕЛНО СЕЛО И ПО ВСИЧКИ КАРТИ ГО ИМА САМО ТУК ГО НЯМА И НЕ ИЗЛИЗА ПО НИКАКЪВ НАЧИН.

    • This reply was modified 2 years, 9 months ago by Nikolaj Jordanov.
    Dimitar Trenkov

    Някои пътища се ъпдейтват не през MC от служители и поради това може временно да изчезнат, но после се възстановяват. Затова сте се заблудили, че някой трие. На този булевард геометрията му е променена и затова някой части не се виждат, но утре всичко ще е оправено.

    Nikolaj Jordanov

    ОТНОВО СЪЩИЯ УЧАТЪК ОТ БУЛ. ЙОРДАН ЙОВКОВ Е ИЗТРИТ И ОЧАКВАМ АДЕКВАТНА РЕАКЦИЯ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ВЪСТАНОВЯВАМ ИЗТРИТИЯ УЧАСТЪК. ВЕРОЯТНО ПСИХОПАТА КОИТО ТРИЕ ТОЗИ УЧАТЪК ЗА 6-7 ПЪТ СИ МИСЛИ ЧЕ ТАЗИ ОТСЕЧКА Е НЕ ИЗПОЛЗВАЕМА ЧАСТ ОТ ПЪТЯ ЗАЩОТО СЕ ВИЖДАТ КЛОНИ НА ДЪРВЕТА НАД ТОЗИ УЧАСТЪК..

    Nikolaj Jordanov

    Администрацията на форума защо не вземе да се вземе в ръце и гледа кои какво прави по този Сайт прокарвам доста улици в Гр.ДРАГОМАН И НЯКОИ МАЛОУМНИК ГИ ТРИЕ И НА АДМИНИСТРАЦИЯТА НЕ И ДРЕМЕ ЧЕ ХОРАТА ГУБЯТ ДОСТА ВРЕМЕ ЗА ДА ПРОКАРАТ ТЕЗИ ПЪТИЩА. От този момент отказвам да прокарвам повече каквито и да било пътища

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)

You must be logged in to reply to this topic.