Forums Eastern Europe Greece Επαρχιακή οδός Νέας Καρβάλης – Σκοπού

This topic contains 2 replies, has 2 voice, and was last updated by st el 2 years, 6 months ago
  • st el

    Καλησπερα. Εαν δειτε στον χαρτη σχεδον ολος ο επαρχιακος δρομος στην περιοχη λεγεται Νεας Καρβαλης – Σκοπου. Ο δρομος ομως δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα μιας και περναει απο αλλα χωρια που, ας πουμε, δεν ειναι στο περασμα αυτων των χωριων και που επισης ο επαρχιακος αυτος δρομος κατευθυνεται στην Χρυσουπολη. Δεν θα ηταν πιο λογικο να εχει αλλη ονομασια; Συγνωμη για την αποφυγη των τονων, γραφω απο ξενο πληκτρολογιο.

    HERE Map Creator Konstantina Kokkalis

    Καλησπέρα σας.
    Σας ευχαριστούμε πολύ για την αναφορά σας! Οι ονομασίες του επαρχιακού δικτίου, έχουν καταχωρηθεί με βάση επίσημες λίστες και η κωδικοποίησή τους γίνεται με το σημείο “αφετηρίας” ως τον τελικό προορισμό . Η συγκεκριμένη επαρχιακή οδός, είναι η 0005 της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, Νέα Καρβάλη – Μακρυχώρι – Σκοπός μέσω Λεύκης – Ελαφοχωρίου και Στενωπού. Μπορείτε να την αναζητήσετε με αυτό το όνομα σε μια μηχανή αναζήτησης, και στα αποτελέσματα, θα δείτε ένα απο το statistics.gr. Πρόκειται για έναν πίνακα με τα μητρώα όλων των επαρχιακών οδών.

    Με εκτίμηση

    st el

    Καταλαβαινω. Κοιταξα την σελιδα και ετσι ακριβως αναγραφεται. Απλα αυτος ο δρομος ονομαζεται ετσι ως και το χωριο Ζαρκαδιά, στον κομβο με την Εγνατια τα οποια βρισκονται λιγο πιο εξω απο την Χρυσουπολη η οποια που απεχει αρκετα χιλιομετρα απο την Καρβαλη.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.