Forums Western Europe Belgium WEEKEND AFHAALRESTAURANT Uniek in smaak en versheid

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Jan Vissers 6 years ago
 • Jan Vissers

  Dagvers desemdeeg
  Het unieke aan ons pizzadeeg is dat we werken met ambachtelijk bereid desemdeeg dat niet volledig is uitgegist, waardoor we een lekker luchtig deeg verkrijgen dat zeker niet taai is, iets wat bij een klassieke pizza dikwijls het geval is. Dit vers desemdeeg wordt uitgerold en in deegpannen gelegd, waar het urenlang langzaam kan rijzen. Eens het deeg gerezen is, wordt het gekoeld tot 12 graden en is het tot 5 uur nadien bruikbaar om pizza’s te bakken. Na 5 uur wordt het gerezen deeg taaier, en kan niet meer gebruikt worden. Dit is een omslachtige manier om pizzadeeg te maken, maar het resultaat mag er zeker zijn. Want zo krijgen we smakelijke krokante pizza’s die ook nog eens snel klaar zijn, omdat we het deeg op het moment van jouw bestelling niet meer hoeven uit te rollen.
  Deze bereidingswijze van vers pizza-desemdeeg is uniek in België.
  Nieuw zijn onze pizza's die bereid worden mat 100 % plantaardige ingrediënten, en zijn tevens geschikt voor een lactose vrij dieet. alle pizza's aangeduid met "*" kunnen op aanvraag 100% plantaardig gemaakt worden.
  Buns & Ribs
  Ook onze Burgers zijn uniek omdat we dagelijks zachte burgerbuns volledig zelf maken met verse ingrediënten. Na sluitingstijd gaan de oude burgerbuns weg, en worden er de volgende dag verse gemaakt. Ook de sauzen van de Burger Choron – Zwarte Peper – Chili, zijn zelfgemaakt. De gehakte biefstuk van Witblauw Belgisch rundvlees dat we gebruiken voor onze hamburgers is dagelijks vers, en wordt de dag nadien niet meer gebruikt. We bakken onze hamburgers in een pan. Als je hamburgers bakt op een plaat of op een grill zijn de Burgers doorgaans binnenin vetter en aan de buitenkant droger. Dit komt de smaak niet ten goede. Onze hamburgers zijn gemaakt van gehakte biefstuk die gebakken worden in licht verteerbare sojaboter, waardoor we zeer smakelijke hamburgers kunnen bakken. Een bijkomend voordeel door de burger in de pan te bakken is dat er een flinke hoeveelheid verse cheddarkaas kan gesmolten worden over de Burger. Zo worden de Burgers van PapaPizza & Burger een ware streling voor de tong.
  Spare Ribs St.Louis Original
  Malse zoete Spare Ribs die van het beentje afvallen en smelten in de mond. Gemaakt volgens een oud recept uit de Amerikaanse stad St.Louis dat gekend is voor zijn overheerlijke Cajun keuken. Een lekkere koolsla op zijn Amerikaans en krokant gebakken frietjes + mayonaise zijn inbegrepen in de prijs.
  GOED OM WETEN
  FEESTJE?
  Bestel op tijd. Zo ben je zeker dat we jouw bestelling kunnen maken. Verse gerechten betekent ook een beperkte voorraad.
  GROOTTE
  Al onze Pizza’s zijn 33 cm groot en Burgers minimaal 300 gram.
  Een volledige Sparerib per portie.
  SNELHEID
  De verse ingrediënten staan netjes klaar, zodat we je zo snel mogelijk kunnen bedienen.
  ZIEN
  Je kan in onze open keuken zien hoe we jouw Pizza, Burger of Spareribs bereiden.
  BURGER
  Al onze Burgers worden medium gebakken, tenzij anders gevraagd.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.