Forums Eastern Europe Romania UVT Mapathon 2020

This topic contains 21 replies, has 6 voice, and was last updated by Octavian Borcan 2 years, 5 months ago
 • Octavian Borcan

  Q&A

  Victor Jurj

  Cand incerc sa incarc setul de sample-data despre Poznan primesc mesajul asta. Nu stiu cum sa procedez sa scap de mesajul asta, ce ar trebui sa fac?

  Octavian Borcan

  Salut. Da un clear cache si restarteaza browserul. Nu am mai dat peste situatia asta pana acum. Incearca si cu un alt set de date sa vezi ce zice.

  Victor Jurj

  A functionat multumesc!!

  Tamasi Sergiu

  De unde pot lua seturi de date pentru HERE Studio?

  Octavian Borcan

  https://developer.here.com/sample-data sunt date oferite de noi in scop educational, dar poti sa iei date si din alte surse deschise sau publice.

  Tamasi Sergiu

  Cam ce ar trebuie sa facem mai exact prin “creati o harta”?

  Octavian Borcan

  Studio iti da posibilitatea sa te “joci” cu niste date geografice(date care contin coordonate gps, mai simplu spus) pentru a arata un context particular sau general, sau cum spunem noi cei din zona asta o poveste.
  Utilizand date de acolo poti crea o harta care sa se refera la o poveste: poti de exemplu sa pui in valoare si sa arati unde sunt parcurile dintr-o localitate, poti sa descri traseul pe care il parcurgi pana la scoala sau sa arati pe unde ai fost in vacanta.
  In partea de jos a paginii ai cateva exemple care te pot ajuta: https://developer.here.com/products/platform/studio-map-making

  • This reply was modified 2 years, 5 months ago by Octavian Borcan.
  Zifceac Iaroslav

  Cum procedez dacă am un amplasament (o piață agroalimentară) formată din câteva poligoane dar eu știu că piața aceia a fost toată pusă la pământ și că deja MegaImage-ul este 90% edificat acolo? Pot să șterg toate informațiile despre piață și să poziționez Mega-ul, deși nu e 100% gata sau doar șterg piața și las așa. Mulțumesc!

  Octavian Borcan

  Poti, ca mai dureaza un pic moderarea si va fi gata Mega pana atunci.

  • This reply was modified 2 years, 5 months ago by Octavian Borcan.
  Zifceac Iaroslav

  Ok. Perfect. Idea e că la mine in oraș cam chiar stiu toate pe unde apar si ce apare sau dispare. 🙂

  Victor Jurj

  Ce presupune o “alerta harta”? Cum o putem adauga daca e nevoie?

  Octavian Borcan

  Map Alerts sunt niste notifcari pe care le incarcam noi in urma analizarii diferitelor aspecte din harta, si prin care cerem ajutorul comunitatii sa verificam niste situatii.
  Ex. Un hotel nu are numar de telefon si trebuie pus, lipseste o portiune de drum, s-a construit un nou magazin, s-a schimbat o limita de viteza, a aparut un sens unic sau sens giratoriu nou. Deschizand notificarea respectiva, utlizatorul este directionat sa dea un dea un feedback prin verificarea lor.
  Ele se gasesc la butonul cu semnul exclamarii din partea dreapta a ecranului si/sau meniul din stanga la lista de campanii,, si unde se pot vedea diverse zone in care sunt astfel de notificari.

  • This reply was modified 2 years, 5 months ago by Octavian Borcan.
  Victor Jurj

  okay, multumesc!

  Zifceac Iaroslav

  Am incercat sa rezolva un Alert. Strada initiala era Calea Coreliu Coposu, am corectat-o in Galileo Galilei, dar am chestia aia cu TRA si pe harta imi apar ambele. E ok?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)

You must be logged in to reply to this topic.