Forums › Eastern Europe › Romania › Setiune Lipsa
-
dii maps • August 3, 2017 at 1:17 pm UTC
Segment Lipsa.
Trebuie sa arate asa cum am reprezentat-o eu !Octavian Borcan • August 3, 2017 at 1:58 pm UTCI-am rugat pe colegii mei sa verifice, dar codarea actuala pare corecta fiind reprezentat un separator pe partea centrala a drumului. Rutarea este corecta.
dii maps • August 4, 2017 at 8:00 am UTCchiar daca rutarea este corecta, geometria zonei nu este conforma cu realitatea.
Pe imaginea din satelit nu se vede conectarea respectiva deoarece este exact sub pod.
O sa adaug o poza pe Map Creatordii maps • August 17, 2017 at 7:23 am UTCIn alta ordine de idei, chiar daca rutarea este corecta, pentru ghidarea vocala cu TTS, pot aprea confuzii.
de exemplu daca vii dinspre Nehoiu, pe Strada Transilvaniei si vrei sa iesi catre Focsani, in loc sa-ti spuna sa folosesti a 3-a iesire asa cum este corect, iti va spune sa folosesti a 2-a iesire, ceea te te-ar duce direct in Strada Transilvaniei catre oras si in nici un caz catre Sosesaua de Centura DN2/E85.Octavian Borcan • August 17, 2017 at 7:29 am UTCI-am rugat pe colegii mei sa verifice din nou zona in urma sugestiei tale.
Octavian Borcan • August 18, 2017 at 11:57 am UTCcodarea si rutarea sunt corecte aici conform verificarilor facute de colegii mei.
dii maps • August 18, 2017 at 1:01 pm UTC.. .iar ghidarea vocala TTS corespunde cu realitatea? No way
Octavian Borcan • August 18, 2017 at 1:09 pm UTCNu am cum sa verific asta nedepinzand de noi; tine de solutia de navigatie aleasa si ce tipuri de atribute foloseste.
You must be logged in to reply to this topic.