Forums Eastern Europe Romania Sensuri unice Craiova

This topic contains 13 replies, has 2 voice, and was last updated by Alexander B. 9 months ago
 • Alexander B.

  Aoleu – tocmai am șters sensurile unice mai multor străzi din Craiova, neștiind că acestea au fost instituite recent, pe 4 februarie 2019, după cum am aflat acum din următorul articol:
  https://www.gds.ro/Local/Dolj/2019-01-25/zeci-de-strazi-din-craiova-vor-avea-sens-unic-de-la-inceputul-lunii-februarie/
  🙁

  Alexander B.

  Gata, s-a rezolvat: Am corectat totul! 🙂
  Cu ocazia aceasta am aflat și că s-au desființat sensurile unice pe câteva străzi peste doar câteva luni:
  http://www.radiooltenia.ro/sensuri-noi-de-mers-in-craiova/
  Acum sper ca modificările mele să fie validate cât mai curând. 🙂

  Octavian Borcan

  Salutare. Colegii mei le verifica si statusul modificarilor poate fi verificat in cadrul meniului your stuff-your feed sau watchlist aflat pe partea dreapta sub logoul HERE. Multumim.

  Alexander B.

  Bună ziua,
  pe OSM mi-a scris un localnic că str. Anul 1848 între intersecțiile cu str. Nanterre și str. Împăratul Traian nu mai este cu sens unic.
  Mulțumesc!

  Alexander B.

  “Parcul Câmpul Libertății 1848” pe o porțiune este denumită greșit ca “Strada Oituz”. Din păcate, modificările mele nu au fost acceptate.
  Link-Id: 1001760230
  updated by yourself on Jun 24, 2019 at 12:47
  updated by yourself on Feb 21, 2018 at 17:45

  Octavian Borcan

  verificat si actualizat. multumim.

  Alexander B.

  Corectasem deja în HERE Map Creator, nu trebuia decât acceptat/validat. Se putea lăsa atât fosta denumire “Parcul Crizantemelor”, cât și actuala denumire “Parcul Câmpul Libertății 1848” – fără cuvântul “Strada”.
  (Văd că nici nu e voie să punem denumiri mai lungi de 35 caractere: Deci pe lângă faptul că denumirea “Strada Parcul Câmpul Libertății 1848” nu este corectă, mai este și prea lungă.)
  -> Acum am corectat din nou în HERE Map Creator!

  Alexander B.

  Special lăsasem sens dublu pe str. Tudor Vladimirescu, între str. Ulmului și str. Crișului. Pentru a putea înțelege mai bine situația, ne putem uita pe Google StreetView. Mulțumesc!

  Alexander B.

  Așa cum după un an și jumătate nu a fost preluată modificarea mea a denumirii greșite “Strada Oituz” pe porțiunea mai sus menționată, văd că mai sunt și alte locuri în care utilizatorii au corectat denumirile stradale în HERE Map Creator, fără ca acestea să fie preluate în HERE WeGo.
  Exemplu: “Strada Revoluției”, denumită parțial greșit “Aleea Blanduziei”.

  Alexander B.

  Iar adevărata “Aleea Blanduziei”, în HERE WeGo apare ca “Aleea Blanduzei” – adică lipsește un “i”. Am corectat în HERE Map Creator, dar trebuie acceptat/validat! Mulțumesc!

  Octavian Borcan

  Verificat si validat cele de mai sus cu exceptia ultimei alei. Nu o gasesc. Imi poti da niste coordonate? Legat de moderare, problema e ca nu se mai face la nivel local si din cauza aceasta mai apar ceva probleme. Ne poti notifica si direct pe email mapsromania@here.com sau poti intra in grupul de FB dedicat comunitati locale unde au vizibilitate si colegii de pe cartografiere https://www.facebook.com/groups/mapcreatorromania/

  Alexander B.

  Coordonate “Aleea Blanduziei”: 44.324344038150684,23.801733381614696
  Mulțumesc – sper că modificările vor apărea cât mai curând în HERE WeGo! 🙂
  Când editezi ceva pe OSM (Openstreetmap), poți lăsa un comentariu explicativ, iar fiecare utilizator are acces la istoria tuturor schimbărilor efectuate pe o anumită secțiune de drum. Poate că s-ar putea implementa o funcție asemănătoare și în HERE, la un moment dat?

  Octavian Borcan

  Validat.
  E pe lista de ceva vreme dar pana acum nu a fost considerata spre implementare. Stiu ca se lucreaza acum pe partea de backend, si sper ca in noua configuratie sa reusim sa implementam o functie similara in viitor. Deobicei eu mai intreb pe grup cand ne cer parerea referitor la functionalitati si ar fi ok sa-mi mai readuci aminte 🙂
  Legat de aparitia mai rapida in here we go, cu toti ne dorim sa mearga mai repede dar e un proces asupra caruia nu am control si nu depinde direct de noi. Din partea noastra exista toata binevointa. Seara buna.

  Alexander B.

  Nici cu porțiunea denumită greșit “Strada Oituz” din Craiova văd că nu s-a rezolvat nimic!

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.