Forums Eastern Europe Bulgaria Road is closed from repair bridge.

This topic contains 2 replies, has 2 voice, and was last updated by Николай Николов 6 months, 2 weeks ago
 • Николай Николов

  Road is closed from repair bridge.

  aleksandar todorov

  Здравейте г-н Николов,

  Благодаря за предоставената информация! За съжаление в програмата можем да „затворим“ път поради причина – ремонт, само ако срокът на ремонтните дейности е по-дълъг от шест месеца. Това ограничение се налага от спецификата на актуализация на картата и приложенията и пускането им на пазара. Т.е., ако днес „затворим“ мостът край с. Краводер I-1 Монтана – Враца, тази промяна ще се появи в приложенията след три месеца, когато според официалната информация на АПИ, се очаква ремонтът да е приключил. Съжалявам за причиненото неудобство.
  Ще се радвам и в бъдеще да ни пишете отново при установени пропуски и грешки в картата на HERE. Ние ще се стремим да ги коригираме възможно най-бързо.

  Поздрави от екипът на HERE България.

  Николай Николов

  Online ползването на приложението, няма ли опция да следи затварания на пътища отделно от актуализациите?
  В противен случай, опцията се обезсмисля. Понеже съм редактор и в конкурентно приложение WAZE, там при отразяване на затворен път се появява незабавно в картата и създава алтернативни маршрути. Едва промяна на картата се отразява при следваща актуализация.
  Иначе както казах за източна Европа, пътища се затварят за седмица две или месец, което прави функцията излишна. Никой не знае след 6 месеца кой, къде и какво ще затвори, още по-малко за какъв период.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.