Forums Eastern Europe Bulgaria Road is closed from repair bridge.

This topic contains 6 replies, has 3 voice, and was last updated by aleksandar todorov 2 months, 1 week ago
 • Николай Николов

  Road is closed from repair bridge.

  aleksandar todorov

  Здравейте г-н Николов,

  Благодаря за предоставената информация! За съжаление в програмата можем да „затворим“ път поради причина – ремонт, само ако срокът на ремонтните дейности е по-дълъг от шест месеца. Това ограничение се налага от спецификата на актуализация на картата и приложенията и пускането им на пазара. Т.е., ако днес „затворим“ мостът край с. Краводер I-1 Монтана – Враца, тази промяна ще се появи в приложенията след три месеца, когато според официалната информация на АПИ, се очаква ремонтът да е приключил. Съжалявам за причиненото неудобство.
  Ще се радвам и в бъдеще да ни пишете отново при установени пропуски и грешки в картата на HERE. Ние ще се стремим да ги коригираме възможно най-бързо.

  Поздрави от екипът на HERE България.

  Николай Николов

  Online ползването на приложението, няма ли опция да следи затварания на пътища отделно от актуализациите?
  В противен случай, опцията се обезсмисля. Понеже съм редактор и в конкурентно приложение WAZE, там при отразяване на затворен път се появява незабавно в картата и създава алтернативни маршрути. Едва промяна на картата се отразява при следваща актуализация.
  Иначе както казах за източна Европа, пътища се затварят за седмица две или месец, което прави функцията излишна. Никой не знае след 6 месеца кой, къде и какво ще затвори, още по-малко за какъв период.

  Dimitar Trenkov

  Здравейте г-н Николов,

  В Map Creator има опция да се задават затворените пътища и след одобрение те ще бъдат видими в картата като пътища в ремонт дори и за по-къси периоди от 6 месеца-вижте снимката
  За въпросния мост-ремонтът е приключен и трафика минава свободно. Моля, ако има все още ремонт, или други подобни случаи, оведомете ни чрез опцията в Map Creator и това веднага ще бъде отразено в картата.

  Поздрави от екипът на HERE България

  Dimitar Trenkov

  Затваряне на пътища в Map Creator

  Николай Николов

  Това не е работещо. Трябва да има въз ожност потребители онлайн да сигнализират за нередност в картата или грешно затворен път. В момента има затворен участък от кръгово в гр. Пловдив жк Тракия, което е грешно. Приложението прави грешни маршрути и не работи коретно.

  aleksandar todorov

  Здрравейте г-н Николов,
  Благодаря, че отново ни сигнализирате за пропуски в картата и ни предоставяте информация за участъци в ремонт.
  Всъщност функцията работи, както виждам и от вашия скрийншот, така и от десктоп версията ( вижте приложения скрийншот от мястото с примерно навигиране). Само, че нещата не се случват моментално, както в WAZE или другаде. За разлика от другите компании, при нас съществува форма на контрол, което е причина докладваните промени през мобилното приложение или направените промени в Map Creator да не се виждат веднага.
  Оставаме на разположение за допълнителни въпроси и разяснение.
  Поздрави от екипът на HERE България.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.