Forums Eastern Europe Romania Restrictii de greutate pe axa in Romania

This topic contains 1 replies, has 2 voice, and was last updated by Octavian Borcan 1 year, 5 months ago
 • Zsolt Borbely

  Buna ziua,
  Folosesc harta Here pentru planificarea rutelor de camioane. Am observat ca in romania ati adaugat multe restrictii de tonaj sau greutate pe axa care in realitate nu exista, ingreunand sau chiar imposibil astfel de a planifica o ruta cu camion de mare tonaj. Va rog sa luati masuri in cel mai scurt timp si corectati sau sa scoateti restrictiile pana le corectati pentru ca in momentul de fata harta este inutilizabil pentru romania.
  Pot sa va trimit zilnic trasee care au restrictii gresite dar asta nu este o solutie, trebuie revizuit toata harta romaniei.
  Am vazut ca la toate reclamatiile raspundeti ca “s-au folosit datele colectate din teren”, ca fost sofer de camion cu peste un milion de km condusi imi permitesti sa pun la indoiala datele oferite de catre colegii Dvs.
  Un exemplu : DN1 9B Marghita-Nusfalau are restrictie de 9t pe axa, DN 1H Nusfalau-Hereclean are restrictie de 9t pe axa si restrictie de 30t. Daca fac o ruta Marghita-Zalau ma duce prind drumuri comunale prin sate mici unde nu sunt restrictii.
  Atasez si o poza.
  Va rog frumos sa luati masuri in cel mai scurt timp.
  Multumesc frumos!

  Octavian Borcan

  Buna ziua. Toate situatiile sunt evaluate de colegii nostri si solutionate conform datelor care pot fi verificate. Drumurile principale au fost acoperite cu restrictii in masura in care acestea au fost gasite si verificate in teren pentru ca acestea sunt luate in considerare inclusiv de Politia Rutiera cand se aplica amenzi. I-am rugat pe colegii mei sa faca o analiza pe culoarele de transport si sa vedem daca si unde exista discontinuitatii in reteaua de transport pentru a fi reparate. Multumim pentru sugestii si suportul acordat.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.