Forums Eastern Europe Romania Probleme traseu camioane Sibiu – Bucuresti

This topic contains 3 replies, has 2 voice, and was last updated by Octavian Borcan 1 year, 5 months ago
 • Dobos Attila

  Pentru un traseu de camion de 40tone, intre localitatile Sibiu – Bucuresti, nu se poate genera o ruta corecta din cauza restrictiilor de tonaj ce apar pe drumul european E81 intre Veștem si Pitești.
  Aceste restrictii sunt nonsens, deoarece pe acelasi sector de drum apar atat restrictii de 7,5t cat si de 16t si de 11.5t/axa. Prin urmare, va rugam sa eliminati restrictiile de 7.5t si de 16t de pe acest tronson, ele fiind restrictii care in realitate nu exista,
  Drumul european E81 este un coridor principal de legatura intre partea de nord si sud al tarii (numit si valea Oltului), fiind practicat de toate camioanele cu MTMA de 40tone. Atasez o poza cu aceste restrictii pe E81 Sibiu – Bucuresti.

  Va mulumim.

  • This topic was modified 1 year, 5 months ago by  Dobos Attila.
  Dobos Attila

  Aceas situatie am intimpinam la ruta Turda – Gherla. Apare restrictie de greutate 16t, de la iesire din Turda pana la localitatea Valcele (inainte de Cluj Napoca) Traseul Turda-Feleacu pe drumul european E81 nu este restrictionat la 16t.

  Dobos Attila

  O alta problema am intimpinat pe ruta Onesti – Targu Secuiesc, unde apare restrictie de 12t pe DN11, desi acesta este ruta practicata de camioane 40to (fiind o ruta fara restrictie de tonaj) pentru Bacau – Brasov. Va rog sa verificati si sa eliminati va rog limita de 12t pe acest tronson. Va multumesc

  Octavian Borcan

  Multumim pentru semnalarea acestor situatii. Colegii mei vor analiza cele mentionate. Ca observatie, la momentul codarii acestor restrictii, s-au folosit datele colectate din teren si da, sunt si unele care par ciudate-fara logica- dar in lipsa oricaror altor elemente de corectii ele au fost codate ca atare.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.