Forums Eastern Europe Romania Probleme rutare camioane.

This topic contains 2 replies, has 2 voice, and was last updated by Dobos Attila 1 year, 11 months ago
 • Dobos Attila

  Buna ziua.
  Am semnalat mai multe probleme legate de harta Here in ceea ce priveste generarea de rute pe Romania pentru camioane de 40t. In momentul de fata toata Romania pare a fi o mare restrictie, ca si cum in Romania nu s-ar putea circula cu camioane aproape deloc, sau cu ocoliri de sute de km. Rutele generate nu se potriveste cu realitatea.
  Am luat legatura si cu cei de la CNADNR (Compania Nationala de Administrare a Drumurilor Nationale din Romania) CNADNR ne-a comunicat faptul ca restrictiile permanente valabile de tonaj si gabarit sunt cele din tabelul actualizat pe 2018 de pe pagina CESTRIN, insa din pacate pot aparea neconcordante. (nu au fost demontate indicatoarele de pe teren, sau au fost ,,uitate,,). Le-am trimis si un exemplu, si au confirmat faptul ca amplasarea indicatorului nu este justificat si s-a sesizat administratorul drumului in vederea eliminarii indicatorului respectiv. Mai mult, in acest sens se pot semnala neconcordantelor intre situatia din teren fata de tabelul CESTRIN.
  Noi fiind o platforma electronica cu peste 10000 de membri transportatori, chiar am dori folosirea hartilor Here, insa in varianta actuala pe Romania aceasta nu este posibila.
  Haideti sa incercam rezolvarea situatiei, si sa punem Romania pe harta rutiera a Europei. Probabil aveti locatia (coordonate, localitati) de pe teren unde sunt amplasate aceste indicatoare de limitare. Daca ne-o puteti furniza, impreuna cu membrii transportatori din Romania s-ar putea verifica si sa comparam cu tabelul CESTRIN. Neconcordantele le putem trimite CNADNR-ului in vederea eliminarii acestor indicatoare de pe teren, si astfel acest lucru ar ajuta la optimizarea hartii Here.
  Multumesc anticipat

  Octavian Borcan

  Sunt sigur ca vom gasi o solutie sa corectam problemele semnalate. Daca imi dati niste date contact pe email la mapsromania@here.com am putea sa comunicam direct.

  Dobos Attila

  Buna Ziua. V-am trimis un email cu datele mele de contact pe mapsromania@here.com pentru a putea comunica direct. Astept dadele dvs de contact. Va multumesc.

  • This reply was modified 1 year, 11 months ago by Dobos Attila.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.