Forums Western Europe Netherlands, The Nieuwbouwplannen

This topic contains 2 replies, has 3 voice, and was last updated by Mushq Official 3 weeks ago
 • Thijs HVC

  Hoi allen,
  Na een tijd afhankelijk te zijn geweest van onze leverancier van kaartmateriaal, wil ik graag het heft in eigen handen nemen om een aantal nieuwe straten in te tekenen. Wat is de gemiddelde tijd tussen het aanmaken van nieuwe wegen binnen nieuwbouwplannen, en het daadwerkelijk online zichtbaar zijn hiervan?

  Als voorbeeld heb ik de Abel Tasmanstraat te Wormerveer

  Jens Jakobus van den Hout

  Hallo Thijs,
  Bedankt voor je bericht! De tijd die erover heen gaat tussen het editen en het daadwerkelijk zichtbaar worden van de edits in HERE WeGo is afhankelijk van het moderatieproces. In sommige gevallen worden edits automatisch gemodereerd en zullen deze binnen enkele weken zichtbaar zijn in WeGo desktop. In andere gevallen kan er een foutmelding optreden waarna de edits door moderators nagekeken zullen moeten worden: de tijd die hierover heen gaat varieert erg per geval. Voor wat betreft de app WeGo: goedgekeurde edits zullen zichtbaar zijn bij de daaropvolgende update van de app.
  Mocht je nog vragen hebben horen wij het graag; je kunt ons altijd een mail sturen naar mapcreatorbenlux@here.com.
  Vriendelijke groeten,
  Jens

  Mushq Official

  Elevate your everyday style with Mushq Pakistan’s casual dresses collection for women. Explore chic designs and comfortable fits perfect for any occasion. Find your favorite casual dress now!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.