Forums Eastern Europe Romania Locatie inexistenta / Posibil Spam

This topic contains 3 replies, has 3 voice, and was last updated by Octavian Borcan 1 year ago
 • Dragos Plesu

  In harta live apare Quadra Place Residence la adresa de mai jos, insa adresa corecta pentru Quadra Place este Str. Fabricii nr. 47 cod postal 060821. De asemenea, in realitate, nu este vorba de un hotel, ci un ansamblu rezidential. Am propus editarile pentru remedierea acestei situatii, dar au ramas “under review” de ceva vreme.

  https://share.here.com/p/s-Yz1ob3RlbDtpZD02NDJzeGZzYi02MjFkZjVhMGY1ODM0YWFmOGFlNzEzODNjYjU5YzdjNztsYXQ9NDQuNDM1ODI7bG9uPTI2LjAzNjU0O249UXVhZHJhK1BsYWNlK1Jlc2lkZW5jZTtubGF0PTQ0LjQzNTgyO25sb249MjYuMDM2NTQ7aD01MDJiMjY

  Octavian Borcan

  Salut, am facut corectiile necesare, urmanad sa apara modificarile intr-o actualizare ulterioara. Exista o latenta intre momentul editarii si pana la moderare de catre echipa noastra, depinzand de impactul lor asupra harti. E bine ca imi semnalezi problemele si pot interveni punctual unde e cazul. Multumim.

  Dragos Plesu

  Din păcate, problema persistă! Cineva folosește în mod parazitar denumirea de Quadra Place pentru promovarea unor servicii hoteliere, in timp ce adevărata locație a complexului de locuințe cu denumirea de Quadra Place lipsește cu desăvârșire. Îmi pare rău că trebuie să vă spun, dar căutați pe Google și alte hărți ca să vedeți că este adevărat ceea ce spun.

  Octavian Borcan

  Verificand in Map Creator la locatiile mentionate, informatiile par sa fie corecte(complexul e la locul lui conform comparatiei facute) si hotelul sau ce era(mapcreator.here.com/?l=44.435805,26.037221,19,satellite), nu mai este in harta. Multumim.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.