Forums Eastern Europe Romania kaufland micro 6 Targoviste

This topic contains 1 replies, has 2 voice, and was last updated by Octavian Borcan 1 year, 6 months ago
 • Jhon Sunshine

  Am pus pe hartă de 6 luni supermarket Kaufland din bulev. Unirii cu parcare si nu au aparut modificarile.
  Am pus pe hartă modificarile pe DN71 la intrare in Pucioasa -pod Bizdidel ( Se circula de 2ani si se va mai circula inca 5 cu sens unic dinspre Targoviste spre Puciosa pe un pod metalic, iar pe vechiul pod aflat in reconstructie cu sens unic dinspre Pucioasa spre Targoviste
  Pe DN71-DN72 de la giratoriul benzinarie Mol la iesire din Tgv spre Puciosa sau montat separatoare de sens pe toata portiunea de 4 benzi pana la terminarea podului dinspre Aninoasa
  Face-ti modificarile. Rutarea se face aiurea

  Octavian Borcan

  Colegii mei vor analiza datele de mai sus si vor implementa datele in masura in care pot fi verificate si delimitate corespunzator(e nevoie de imagini stradale pentru marcaje./indicatoare pentru o parte din ele).
  Din datele noastre, modificarile submise legate de Kaufland au fost efectuate in perioada 10-12.04.2018. Cum moderarea nu mai este facuta la nivel local, verificarea acestora poate dura mai mult.
  Pe viitor, pentru a include mai rapid anumite schimbari ne puteti avertiza direct fie lasand un mesaj pe forum in zona respectiva, fie trimitandu-ne un mesaj pe email la adresa mapsromania@here.com sau pe grupul de FB https://www.facebook.com/groups/mapcreatorromania/ Multumim.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.