Forums Eastern Europe Hungary Hiányosság

This topic contains 3 replies, has 2 voice, and was last updated by Tamás Máthé 1 year ago
 • László Régi

  T. Cím!

  Egy apró (nem is annyira), ám bosszantó hiányosságot szeretnék jelezni. A Várpalotát elkerülő út nem létezik a készüléken található térképen (Elvileg a legfrissebb 2018 Q2 Here), de a creatorban megtalálható. Ez mikor kerül feltüntetésre? A térkép IGO Primo NextGen, regisztrált szoftver alatt fut. Ugyanez a helyzet a Hódmezővásárhelyt elkerülő 47-es úttal is. Ez azért is bosszantó, mert Romániában az épülő A1 autópályára tervez a szoftver (Margina és Déva közötti szakaszról beszélünk), de a Magyarországon legalább fél éve átadott szakasz nem is létezik a térképen. Köszönöm megtisztelő válaszukat.

  • This topic was modified 1 year, 1 month ago by  László Régi.
  Tamás Máthé

  Kedves László!
  Köszönjük észrevételét!
  Mind a várpalotai, mind a vásárhelyi elkerülő 2018 márciusában lett bekódolva az adatbázisunkba. mindkettő az általunk Q3-2018-nak nevezett frissítésben található. Hogy melyik szofterszolgáltató mikor adja ki a frissítést, arra sajnos nincs ráhatásunk.
  Üdvözlettel:
  Máthé Tamás
  HERE

  László Régi

  Köszönöm. Még egy nem is annyira kicsi hiányosság, ami egy kamionos GPS esetében (amit én is használok) nem elhanyagolható. Az East Gate Ipari park nem szerepel a térképen. Képet csatoltam. Az önök műholdas képén is látszik.

  • This reply was modified 1 year ago by  László Régi.
  Tamás Máthé

  Kedves László!
  Az ipari park poligonját hozzáadtuk. A POI már korábban is fent volt. Köszönjük az észrevételt!
  Üdvözlettel:
  Máthé Tamás

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.