Forums Eastern Europe Hungary Fülöpjakabszállás

This topic contains 5 replies, has 6 voice, and was last updated by ava james 5 hours, 56 minutes ago
 • András Pöszmet

  Sziasztok!

  A Facebook átirányított erre az oldalra, amikor a tárgyban jelzett falu nevét szerettem módosítani. A Facebookon Fülöpjakabszállásként szerepel, itt Fülöpjakabként. A FB viszont ide irányít. 🙂 Akkor honnan is ered pontosan a probléma és hogy lehetne megoldani?

  Köszönöm a választ előre is!

  Üdvözlettel,
  András

  Attila Nagy H.

  Kedves András!
  Elnézést kérünk, de nem teljesen világos, hogy mi a probléma. Ha a Map Creatorben és a https://wego.here.com/ oldalon helyesen szerepel a település neve, csak a Facebookon hibás, akkor sajnos nem tudunk segíteni. Ha a HERE weboldalain is hibás a név, akkor kérlek a Map Creatorben az adott településen belül jobb egérgombbal előugró “Más térképhiba bejelentése” menüből küldj visszajelzést és munkatársaink kivizsgálják a hiba okát.
  Köszönjük!

  Üdvözlettel:
  Attila

  Servis shoes

  Servis offers the best Sneakers in Pakistan. Discover a wide range of the latest sneakers in all over Pakistan at low prices. Select your favorite latest sneakers today.

  Jazmin Clothing

  Looking for elegant and trendy Net Dresses? Jazmin Clothing has got you covered! Our latest collection of net dresses for ladies is designed to make you feel confident and stylish. So, grab your favorite net dress online at the best prices.

  metro shoes

  Metro shoes offers their customers the highest quality high heels and block heels Get the best available beautiful pencil heel in pakistan, today So, buy the best heel shoes for girls online from Metro shoes We bring you only the highest quality heels for girls and high heels for girls

  ava james

  I am glad to see it thanks for sharing this. check this lightinthebox discount code

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.