Forums Eastern Europe Hungary Építkezés, terelés miatt ideiglenesen lezárt út, új utak megjelenése

This topic contains 1 replies, has 2 voice, and was last updated by HERE Map Creator Konstantina Kokkalis 1 year ago
 • Jozsef Csoka

  Alapból nincs lehetőség a “lezárt út” beállításra. Ha átállítom “Gépjárműforgalom elől elzárt”-nak, akkor “gyalogösvény”-re vált. Márpedig egy kétsávos út, amin nincs szabályos gyaloglási lehetőség, az nem gyalogösvény. Csak jelenleg nem használható semmilyen gépjárművel. Ilyen pl. a Váci útról a Róbert Károly körútra kanyarodó sávok. Jelenleg a forgalom elől elzárt, a metrópótló buszok miatt. De nem gyalogösvény.

  Ahogy mások is írják, nagyon lassan frissülnek az online térképek. Pl. M85-ös út, és a csatlakozó körforgalmak. A webes felületen ott van régóta, az online navigációban ma sem. (2018.04.22.)
  Itt a szerkesztőben a műholdkép több éves, míg a konkurenciánál szinte naprakész.

  HERE Map Creator Konstantina Kokkalis

  Kedves felhasználónk, köszönjük a hozzájárulását, és elnézését kérjük a késői válaszért; Szerettünk volna hamarabb visszatérni Önhöz, de a rendszer problémái miatt nem kapunk értesítést a hozzászólásokról. Ez megnehezíti számunkra azt, hogy időben nyomon követhessük az Önök hozzászólásait. Jelenleg is dolgozunk azon, hogy ez minél előbb változzon. Van még esetleges más, azóta felmerült probléma?
  Amennyiben tapasztalt bármilyen más problémát, kérjük, hogy a lokáció pontos megjelölésével jelezze azt a számunkra. Használhatja ugyanakkor a Map Creator vagy a https://wego.here.com/ oldalakat is, ha visszajelzést szeretni adni a számunkra (Feedback).

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.