Forums › Eastern Europe › Poland › Dodana firma na mapie
-
Wojciech Płaczek • February 14, 2023 at 9:02 am UTC
Witam, dodałem swoją firmę na mapę i już kilka tygodnie trwa jej sprawdzenie – czyli firmy wciąż nie widać na mapie. O co chodzi? Czemu to tak długo trwa ze firma nie chce się dodać i jej nie widać?
HERE Community Poland • February 14, 2023 at 12:56 pm UTCDzień dobry,
Sprawdzimy w bazie czy punkt został dodany.Wojciech Płaczek • February 15, 2023 at 9:34 pm UTCWitam, w dalszym ciagu nic się nie zmieniło… Czy moga Państwo sprawdzić dlaczego sie nic nie zmienia??
Wojciech Płaczek • February 24, 2023 at 10:08 pm UTCChyba jednak nikt tego nie sprawdził… szkoda ze nikogo to nie interesuje… a podobno takie dobre te mapy…
Wojciech Płaczek • March 2, 2023 at 9:54 pm UTCObsługa genialna…. !!
HERE Community Poland • March 6, 2023 at 10:42 am UTCDzień dobry,
Przekazałam Pana uwagę zespołowi technicznemu od razu po zgłoszeniu. Bardzo mi przykro, że zmiana jeszcze nie pojawiłą się jeszcze na mapie. Ponowię moja prosbę. PozdrawiamWojciech Płaczek • March 13, 2023 at 4:06 pm UTCDziękuję. Chociaż jak widać to Państwa dział techniczny chyba nie działa… szkoda ze taka kiepska obsługa tu jest… u konkurencji dodanie pinezki trwa mała chwilkę – tutaj zaraz będzie 2 miesiące. A na Internecie piszą ze wszystko takie aktualne mapy, a rzeczywistość jest zupełnie inna. Szkoda.
You must be logged in to reply to this topic.