Forums Eastern Europe Romania Centura Brașov

This topic contains 2 replies, has 2 voice, and was last updated by Cristian-Alexandru Drăgușanu 4 months, 3 weeks ago
 • Cristian-Alexandru Drăgușanu

  Salut,

  O mare parte din centura Brașov și străzile adiacente au (sau aveau?) probleme cu intersecțiile și regulile de viraj.

  O parte din ele le-am corectat eu, însă mi-au dispărut din istoricul verificărilor. Nu-mi e clar dacă asta înseamnă că au fost aprobate, sau nu.

  O parte din restricții acum sunt corecte pe wego.here.com, o parte încă nu, spre exemplu aici: https://wego.here.com/directions/mix/VOB,-507190-S%C3%A2npetru,-Rom%C3%A2nia:45.68890,25.62247/DJ103,-507190-S%C3%A2npetru,-Rom%C3%A2nia:45.69115,25.62146?map=45.68968,25.62439,17,normal&msg=DJ103 (ultimul viraj brusc la stânga e interzis).

  De asemenea, cred că toată centura ar fi bine dacă ar fi împărțită din 2 sensuri distincte. Centura are 2 benzi pe sens și sensuri separate cu zid de beton pe toată lungimea ei. Asta probabil ar rezolva de la sine potențiale erori de viraj interzis, dar și probleme de traseu pietonal (spre exemplu, în traseul de mai sus, traseul pentru pietoni presupune traversarea centurii, lucru atât ilegal, cât și aproape imposibil, datorită delimitării sensurilor).

  Însă nu am găsit un mod ușor de a face această schimbare. Există?

  Mersi!

  Octavian Borcan

  Salut Cristian,
  Pe mijlocul drumului-centura BV- este setat un separator fizic(linia punctata) care in teorie ar trebui sa restrictioneze virajele interzise. Am facut cateva ajustari pentru a corecta eroarea semnalata si am inaintat speta spre analiza suplimentara(inclusiv sugestia de separare a sensurilor).
  Legat de accesul pietonilor, am corectat si acesta, prin debifarea optiunii de circulatie pietonala pe intrarile/iesirile din centura in aceasta zona.
  Din meniul de pe partea stanga a editorului la your stuff/your feed poti verifica starea fiecarei editarii facute. Daca e o problema ne poti scrie si aici. Ne poti urmari si pe grupul de FB https://www.facebook.com/groups/mapcreatorromania/
  Multumim.
  Octavian

  Cristian-Alexandru Drăgușanu

  Mersi, se pare că și-a revenit și au reapărut toate modificările în Tabloul de bord. Ieri apărea lista goală

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.