Forums Eastern Europe Bulgaria Одобрение на Places

This topic contains 3 replies, has 2 voice, and was last updated by Aleksandar Todorov 5 years, 8 months ago
  • Slavi Dimitrov

    Здравейте,
    преди доста време добавихме доста местоположение на сервизи и пътища с подробна информация. Към този момента пътищата са добавени, но нито един от сервизите не е одобрен.

    Предполагам, че грешката може да се крие в Mobile phone. Изписва (+359), а в полето за писане добавям номера без 0, но отдолу изписва че формата на номера е невалиден.
    Може ли да направим нещо по-въпроса за да ускорим процедурата по одобрение, въпреки, че разбрахме че не е лесна работа, просто загубихме много време..
    Ако номера е причината може да махнем номерата навсякъде и да опитаме отново ?

    Благодаря !

    Aleksandar Todorov

    Здравейте, г-н Димитров,
    Благодаря за добавените данни! В конкретният случай наистина става въпрос за “неправилен” формат на телефонния номер. В програмата трябва да се изписва по следния начин – 2-1111111 за стационарен (за София) или 88-7360553 за мобиления на обекта. Т.е. за стационарен след кода на населеното място или след втората цифра за мобилен номер, трябва да се сложи тире. Можете да се допитвате до “Interactive help” -> “User Guide” секцията в горния бар на програмата.
    Надявам се това да е причината и обектите да се интегрират. Може да ми изпратите и самите обекти, от скрийншота не мога да се ориентирам, и аз ще ги добавя ръчно, така ще стане най-бързо.
    Поздрави от екипът на Хиър България.
    Александър Тодоров

    Slavi Dimitrov

    Много Ви благодаря за бързият отговор! Изключително много помогнахте!

    Има ли вариант ние да качим обектите през системата на Map Creator и после да Ви ги изпратим по някакъв начин вие да ги одобрите с идеята, че обектите са доста и така ще избегнем грешки с точните координати и детайли?

    И последно да попитам след голямо проучване разбрахме, че Garmin работят с карти от HERE Maps. Това така ли е и значи ли, че локациите, които ще добавим в бъдеще се излизат в Garmin Карти (разбира се след update на картата) ?

    Поздрави,
    Слави Димитров

    Aleksandar Todorov

    Здравейте,

    Съжалявам, че чак сега отговарям. Идеята на Map Creator e всеки, който желае да добавя данни/промени в къртата на HERE. След нанасяне на промени, ние правим проверка, за да сме сигурни, че данните са коректни. При одобрение промените се появяват в картата. На всеки три месеца (но не точно календарни, т.е януари-март и пр.) приложенията на HERE (www.here.com & HERE WeGo app.) се пускат на пазара. В зависимост от това кога са направени промените, в началото, средата или края на тримесечието, ще бъде и времето от нанасянето им до появата им в приложенията и отново, ако са одобрени. При Garmin нещата са по-различни. Да, те ползват нашите данни за техните навигации. Обикновено Garmin купуват от нас веднъж годишно данни, някъде през септември и ги пускат някъде през март на следващата година. Т.е. ако днес въведете обект в Map Creator и той бъде одобрен, би следвало да се появи в Garmin навигация през март 2019. Ако обаче го въведете след септември месец, вероятно ще се появи март 2020. Горе-долу такава е и картината с вградените автомобилни навигации. Най-бързо се актуализират картите през мобилните приложения и уеб базираните. Иначе HERE прави всяка седмица ъпдейт, но компаниите не го купуват.
    Относно Вашите обекти, след като ги въведете в Map Creator, може да ми ги изпратите в ексел (вид обект, име, адрес, тел. и пр. според обекта) на мейл – mapsbulgaria@here.com и аз ще ги проверя, ако всичко е наред, ще се появят в карата някъде през септември 🙂
    Надявам се да отговарям на въпросите, ако не пишете отново.
    Поздрави,
    Екипът на ХИЪР България
    Александър Тодоров

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.