Forums Eastern Europe Bulgaria Ферибот

This topic contains 3 replies, has 2 voice, and was last updated by Aleksandar Todorov 6 years, 9 months ago
 • Stoyan Stoyanov

  Здравейте !
  Какъв е начина за добавяне на фериботна връзка ?
  Мястото е гр. Белослав, обл. Варна.
  Поздрави

  Aleksandar Todorov

  Здравейте г-н Стоянов,

  Извинявайте за закъснелия отговор! За съжаление в Map Creator не е възможно да бъде добавена фериботна връзка. Въпреки това на посоченото от Вас място фигурират двете регулярни фериботни линии – Варна – Черноморск – Варна и Варна – Батуми – Варна. Това е информацията, която имаме от Параходство БМФ. Ако разполагате с официална информация за друга липсваща фериботна линия, моля, да ни насочите към фериботната компанията и ние ще се свържем с тях за да нанесем липсващата линия. Имайте предвид, че в картата на ХИЪР не може да бъдат добавяни нерегулярни линии.
  ХИЪР Ви благодари за това, че помагате да се повиши качеството на картата!
  Поздрави,
  Екипът на ХИЪР България.

  Stoyan Stoyanov

  Здравейте !
  Става въпрос за връзката между двата бряга на Варненското езеро. Това е единствената пряка връзка между северната и южната част на гр. Белослав. На снимката се вижда ферибота в южната част. Много от устройствата за навигация предлагат в настройките си използване на ферибот. Предполагам, че по света има много такива връзки и използването им значително скъсява разстоянията между две точки. Разписанието на ферибота е на сайта на община Белослав http://www.beloslav.org/subsection-96-informaciya.html
  Поздрави !

  Aleksandar Todorov

  Здравейте,
  Благодаря за допълнителната информация! Фериботнта линия ще бъде добавена и съвсем скоро ще можете да я видите в картата.

  Поздрави,
  Екипът на ХИЪР България.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.