Forums Eastern Europe Northern Macedonia Добредојдовте во форумот на HERE Map Creator Reply To: Добредојдовте во форумот на HERE Map Creator

Igor Stamatovski

Почитувани моментално сум на 233 место во светот по обнобување на мапи. Кажете ми кој ги одобрува измените за мапите во Македонија, затоа што многу споро се прават измените. Поздрав.