Forums Eastern Europe Czech Republic Dopravní informace v Here Maps

This topic contains 6 replies, has 3 voice, and was last updated by Martin Švec 5 years, 9 months ago
  • Roman Hittl

    Dobrý den, rád bych se zeptal zda jste nebo jsme schopni doplnit stávající objížďky pro Česko? A nadále je aktualizovat podle situace? Je možné přidat incident v map creatoru?
    http://www.dopravniinfo.cz/ (tyto data poskytuje veřejně ředitelství silnic a dálnic)

    Obdobný problém máme na slovensku a v rumunsku.

    Martin Švec

    Dobrý den,
    V současné době toto nelze. V ČR tyto informace od NDIC/ŘSD odebíráme, tak pokud nedochází k nějakým problémům s přenosem informací nebo jejich čtením, tak by to mělo odpovídat. Na Slovensku a v Rumunsku žádný tyto služby zatím nenabízíme.

    Roman Hittl

    Vážený pane Švenc,
    bohužel neodpovídá v rámci testování vašich mapových podkladů jsme zjistili, že většina dlouhodobých objížděk není obsažena nebo použita pro navigování v rámci aplikace WEGO. Ještě jsem se chtěl zeptat zda WEGO a výpočet matic vzdáleností v rámci modu pro vývojáře používají stejné mapové podklady.
    S pozdravem Roman Hittl

    • This reply was modified 5 years, 10 months ago by Roman Hittl.
    Martin Švec

    Vizuálně jsem to kontroloval a bohužel máte pravdu, cca polovina situací tam není. Řeším s týmem, který to má na starosti, kde může být problém.

    K Vašemu druhému dotazu, ano, všude se používají stejné, tedy naše, mapové podklady.

    Solver Tech

    Dobrý den, pane Švec,

    Chtěl bych se informovat, jak jste v řešení tohoto problému pokročili, popřípadě jestli se to nějak řeší? Zatím to vypadá, že většina uzavírek je stále průjezdných.

    Předem díky moc za odpověď

    Solver Tech

    Dobrý den, pane Švec,

    Opravdu bych potřeboval nějakou zpětnou vazbu, jak tento problém pokročil, popřípadě na koho dalšího se obrátit, abychom tuto problematiku vyřešili co nejrychleji?

    Děkuji za pochopení

    Martin Švec

    Dobrý den,

    Ano, řeší se to, ale nemohu říci, kdy se to vyřeší. Z Vaší komunikace není příliš jasné, zdali jste naším zákazníkem či “jen” uživatelem. Pokud jste našim zákazníkem, tak by bylo vhodné toto řešit přímo s lidmi/distributorem, přes které data odebíráte a nikoliv přes toto fórum, které by mělo sloužit jiným účelům.

    Děkuji za pochopení.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.