Forums Eastern Europe Romania Probleme traseu camioane Brasov – Bucuresti

This topic contains 3 replies, has 2 voice, and was last updated by Octavian Borcan 5 years, 11 months ago
  • Dobos Attila

    Revin cu inca o precizare care ar trebui corectata. La generarea rutei pentru camion 40t de la Sfantu Gheorghe catre Bucuresti nu se genereaza corect deoarece apar restrictii de tonaj si de 3,5t si de 7,5t pe drumul national DN1 (E60) de la iesirea din Brasov pana in Bucuresti. DN1 nu are restrictie de tonaj, si traseul Sf Gheorghe-Brasov-Sinaia-Comarnic-Ploiesti-Ciolpani-Balotesti-Bucuresti este traseu pe care se poate circula cu camioane de 40tone. In vederea rutarii cat mai corecte pentru camioane, va rog sa eliminati restrictia de 3,5 si 7,5t de pe acest traseu.
    Mulrtumim

    Octavian Borcan

    Buna ziua. Colegii mei vor analiza situatia descrisa mai sus. Codarea a fost efectuata conform indicatoarelor din teren si pe DN1 sunt restrictii inclusiv pe anumite intervale orare sau in zile de sarbatori legale care sunt prinse ca si conditii de acces pentru camioane.

    Dobos Attila

    Buna Ziua.
    Stim de aceste restrictii legate de perioada de timp, insa ele se aplica zilnic DOAR intre orele 06.00-22.00 (atasez poza cu restrictia respectiva). Dupa orele 22.00 circulatia este permisa camioanelor de 40to pana la orele 06:00. Problema este ca in momentul de fata nu pot face rutare pe tronsonul mai sus mentionat, chiar daca masina va traversa ruta Brasov-Bucuresti noapteape pe DN1 sau DN1A. Acum pe harta Here DN1 si DN1A este restrictionat la 3,5tone. Ma puteti ajuta cum pot folosi acele conditii de acces pentru o rutare cat mai corecta?

    • This reply was modified 5 years, 11 months ago by Dobos Attila.
    Octavian Borcan

    In baza noastra de date, conditia este pusa corect adica ruteaza corect in functie de aceste conditii. S-ar putea sa fie o problema din modul in care aceste date sunt extrase via API-ul HERE in aplicatia dvs si ce setari au fost facute acolo. Daca tine de partea de software atunci trebuie trimis un raport folosind https://developer.here.com/contact-us Pot sa semnalez si eu echipa pe partea de software pentru dvs. dar am nevoie de mai multe detalii legate de aplicatie, sistem de operare(Windows, Android, IOS…), varianta folosita de API sau/si harta… ca sa putem verifica sau replica conditiile si sa identificam o solutie; altfel va lua ceva mai mult timp si solutia s-ar putea sa nu fie cea corecta. Multumesc.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.